Våra tjänster

Här listar vi våra vanligaste tjänster.

Privatperson

Vi hjälper dig som privatperson med vår professionella kunskap för att nå bästa möjliga resultat. Grande Måleri samarbetar med arkitekter, inredare och färgsättare för kunna ta ditt projekt från idé till färdigt resultat. Förverkliga dina drömmar med oss.

ECO

Möjligheten att få en helt ekologisk lösning finns hos oss på Grande Måleri. Penslar, färg, övrigt material och sluthantering sker med miljövänliga och ekologiska alternativ. Vi erbjuder ekologisk färg från Auro.

Paint back

Alla våra kunder erbjuds paint back. Det innebär att du som kund, oavsett om du är privatperson eller företag får möjligheten att behålla den överblivna färgen och annat material. Utmärkt att ha när du behöver måla en ny list eller likande.

Våra leverantörer

nedladdning (1)
mäster_logo
Festool-Logo

Byggföretag

Representerar du ett byggföretag och letar efter en långsiktig partner eller någon som kan hjälpa till på ett enstaka projekt? Vi på Grande Måleri har utfört flera projekt och samarbete genom åren. Välkommen att kontakta oss.

BRF & förvaltare

När ni anlitar oss får ni en totalentreprenör som tar hand om hela projektet från idé till slutbesiktning. Vi utför trapphusrenoveringar, fasadrenoveringar och fönsterrenoveringar. Till dig som BRF & förvaltare erbjuder vi en helhetslösning då vi samarbetar med snickare, elektrikter och fönsterrenonverare med flera. Vi hjälper er att nå bästa resultat.

Vill du få en offert eller bara disskutera ett kommande projekt?​